Scaevola adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Natro sonunda "genel kayıt dönemi bekleniyor" statüsünü "değerlendirme bekleniyor"a çekmiş ama domain zaten ellerinden gitmiş haberi yok.
Bunun göstermelik bir güncelleme olduğu o kadar belli ki, adamlar başka yerdeki açıklamaları güncellemeye uğraşmamışlar bile, sipariş iptal ekranında halen "genel kayıt dönemi bekleniyor" diye yazıyor. Umarım bir de bakiye olarak iade etmek için ısrar edip kredi kartına iade konusunda sorun yaşatmazlar.
bana da aşağıdaki yazıyı yazmışlar. büyük sı*tılar. ben ısrarla iade istemiyorum iadelik bir durumum yok burada sizin ihmalleriniz var mı dedikçe sürekli aynı şeyi zırvalıyorlar. Bu konu hakkında daha detaylı bir konu ve şikayet edebileceğimiz bir taslak oluşturacağım. Sürecin kesinleşmesi ve natro'ya başvuru yaptığımız tarihten sonra başvuru yapılıp natro'nun ihmali yüzünden başka firma aldıysa o zaman hem ticaret bakanlığı (toplamda milyonlarca lira para) hem btk (bilerek yapılan ihmmal) hem de cimer'e şikayet yapacağız. bekleyelim görelim.
"Yaşanılan bu olumsuz deneyim için üzgünüz. .tr başvuru sonuçlarında beklenmedik gecikmeler oldu. Maalesef bazı alan adları için bir süre daha beklemek zorundayız.

hikmet.tr alan adı için natro tarafından yapılan başvuru öncesinde farklı bir firmanın başvurus kabul edilmiş olabilir. Kontrol ettiğimiz kadarıyla natro başvurusu geçersiz olmuş. Bir-iki saat içinde sonucu kesinleşmiş alan adlarının iade süreci başlatılacak. Sizin alan adınız içinde ücret iade süreci en geç akşama doğru tamamlanmış olacaktır."