Merhaba Phpns,

Çok detaylı araştırma yapamadım ancak gözüme çarpan bazı unsurları sıralamak istedim.

1) Ana sayfa ve bazı sayfalarda Canonical URL kullanmıyorsunuz ki kopya içerik muamelesi görüyor olmanız muhtemel. Kontrol etmenizde fayda var çok önemlidir.

2) Ana sayfanızdaki başlık etiketlerinde büyük yığılma var. Şu kadar h2-h3-h4 olur diyemiyoruz ancak abartmamakta fayda var. H1 ve H2 verip geri kalanını <p class atabilirsiniz.

3) Schema yapılarını gözden geçirmenizde fayda var.

4) Anasayfa için kullandığınız görsellerde alt eksik olan bulunuyor. Emek etmişsiniz bence dosya adıyla alta da bir bakın derim.

5) Footer her sayfanızda H etiketleriyle geliyor. Burayı da aslında BAŞLIK <nav class içinde düzenleyip etiketini "gezinme" yapabilirsiniz. Başlık altı linkleri de Ul veya li ile <a href....... şeklinde düzenleyebilirsiniz. Böylece HTML5'e göre HEADER / Section / Main / Aside vb FOOTER ayırmış olursunuz. Gördüğüm kadarıyla footer da içeriklerle birlikte hiyerarşi içerisinde.

6) Burada SEO hizmetini aldığınız kişi veya yazılımcınız farklı bir strateji izlemiş olabilir. Hizmet sayfanızı (Örn: Tiktok Hizmeti) alt ögelerini <main olarak işaretleyebilirsiniz. Sayfanızda sadece 1 tane H1 bırakıp alttakileri section içerisinde verebilirsiniz. Yapsanız iyi olur mu? Bence daha iyi olacaktır ancak böyle de başarısız diyemiyorum.

Çok detaylı bakamadım ama umuyorum faydalı olabilmişimdir. Başarılar diliyorum; selamlar, sevgiler.