Hocam anca yazabildim kusura bakma. Öncelikle yazdıklarımı dikkatle oku. Senin 'çıldırma ' olarak nitelendirdiğin ruh halini karşı tarafa anlatman zor. Ama seni anlıyorum o an tam olarak nasıl hissettiğini biliyorum. Şunu bilki bu ve diğer atak yansımaları sadece sende olan şeyler değiller.bu hatta çokta yaygın bir durum öncelikle bunu bil ikinci olarakta şu var o anda ölmeyeceksin merak etme

şimdi aşağıda yazacağım şeyleri okurken kafanda sesimi canlandırarak oku (sesimi bilmiyorsun ama gayet rahat relax bir ruh halindeki bir insanın sesi ile canlandir) atak geldiğinde kendine şunları söyle, atağı şu sekilde karşıla ;
1) geldi gene

2) tamam sıkıntı yok bunlar hep olan şeyler bunun psikolojik olduğunu bilmiyorum,
3) bunun bir kalp krizi olmadığını biliyorum
4) kafamda kurup kendimi korkuttugumda daha çok artıyorsun çözdüm seni hep aynı şeyler ezberledik artık

Gibi bu şekilde yaklaş duruma, rahat ol rahat yaklaş bırak gelsin her seferinde birşey olmadan geçmedi mi gene geçecek. Bu bir tek senin başına gelmiyor. Herkes yaşıyor bunu akışına bırakırsan odak noktan haline getirmezsen bu zaten azala azala geçecek inan bana bu yazdıklarımı unutma bu zaten geçecek, ömür boyu sürecek bir şey değil emin ol