Hocam realistik fikirler fütüristik fikirlere yenilirler, mantığıyla ilerlerim ben.
Bundan öncesinde trendyol olsun veya diğer başı çeken kendi piyasalarına ait Mayör oyuncular olsun hangi biri üst seviye idi? veya hangi biri bunları bildikten sonra girdi? işin tuhaf yanı bu işe işi bilen girmez zaten ben bile işin içine girdikçe karmaşıklaşıyor amacım en az hata ile yapmak (hatasız değil) bir şeyi en az hata ile çıkarmak istiyorum yukarda milyon dolar olması lazım arkadaşlar olmuş, tabi milyon dolar olsa ne iyi olur
Hocam önemli olan sizin fikirlerinizden ziyade yatırımcının size nasıl baktığı.
Öne çıkan bir özelliğiniz olmalı.
Neden size yatırım yapmalı?
Sektöre adım atıp belli bir yere gelmiş olsanız, yatırım alma ihtimaliniz var ama bu şekilde çok zor.
Bu arada Demet Mutlu'nun kariyeri;
Demet Mutlu Lise eğitimini Saint Michel Fransız Lisesi'nde tamamladıktan sonra New York Üniversitesi'nin ekonomi bölümünden birincilikle mezun oldu. İsviçre, Japonya, Amerika ve Türkiyede finans, pazarlama ve iş geliştirme alanlarında çalışan Mutlu, sonrasında Harvard Üniversitesi'nde mastera başladı.
Türkiye'ye ziyareti sırasında özellikle giyim alanında e-ticarette boşluk olduğunu gören Demet Mutlu, eğitiminin ikinci yılında Trendyol'u kurmak için Harvard'ı bıraktı ve 2010 yılında Trendyol'u kurdu.