Hocam geçenlerde bende bir konu açtım bu tarz kendi yatırım haritam için paraları başka nereye bağlamak gerekir diye fazla bir tavsiye olmadı

kendi yaptığım ve tavsiyemi vereyim 2m şuan için büyük bir ara değil bakıldığında şöyle bir araba bir evin yarı parası şuan bana göre

Para getiren iş deniyor diyelim ki olmadı ne yapacağız buranın bir garantisi yok ben tavsiye etmiyorum

paranızın sadece 200 100k sını aklınıza bile gelmeyecek bir arsaya basın geçen bir fotoğraf albümünde çekildiğim bir fotoğrafdaki yerde hiç bişi yokken viaport avm olduğunu gördüm kim tahmin edebilirdi
Aile büyüklerim 99 depreminde deprem hissedilen çoğu yeri almış şuan acayıp getirisi olmuş Sizede tavsiyem bir toprak almanız dursun insan sayısı arttıkça yerleşimde kentleşmede artacak denizliden uşakdan güzel arsalar var tekirdağ kocaeli taraflarıda bakın derim geriye kalan paranızıda faize vermeniz taraftarıyım ev araba almak şuan faiz oranlarına bakınca en mantıklısı 2m ev buldunuz ev aldığınızı var sayalım size taş çatlasın kiradan 20 hadi biz abartalım 40k kira alalım 80 nerde 40 nerde birleşik faiz denen bir sistem var dünyanın 8. Harikası araştırın eğer geçimini sağlayacak maddi gelirin varsa faizin getirisine dokunma 2m para 32 gün sonra 2m 80k olur bir sonraki ay bunun üstü olur 1 yılda ana paranızın %67 kadarını eklersiniz ve bu böyle böyle artar 80k faiz alırken 120k olur 130 140 derken artar en azından yıl sonuna kadar faiz yenir bende öyle yapıyorum toprak + faiz hayırlı kazançlar