Arkadaşlar 2 sene önce sosyal medyadan para kazanıyordum takipçi beğeni video izlenme satışı ve kapanan hesapları açma + YouTube abone satışı vs yaparak para kazanıyordum ödemeleri iban ile alıyoruz tabiki ve kimseyi tanımıyoruz sanal ortamda
Kimin ne şekilde ödeme yaptığını bilmiyorum ve ininale ödeme alıyordum gelen transfer veya Eft yükleme işlemi olarak gözüküyordu isim yoktu böyle olayların olacağını bilmiyordum o yüzden de sorgulamıyordum başkası benim ibanım ile dolandırıcılık yapmış bana sadece ödeme geldimi diye soruluyordu hiç sorun yaşamamıştım en sonda karakoldan aradılar ifadeye gittim olayı bu şekilde anlattım savcılığa gönderdiler ordada anlattım serbest bırakılmasını talep ediyoruz dediler yaşım onda 17ydi birde farklı whatsapp numarası ve farklı isim söylediler onlarında benimle bir alakası yoktu beni ibandan bulmuşlardı şimdi 1 ay sonra ağır ceza mahkemesinde duruşmam var birde aralık ayında var 2 tane dosya açılmış ve iade sağlanması gereken bi durum yaşamadım öyle olsaydı iadeyi sağlardım mahkeme sonucunda ne olur sizce bilgisi olan yazabilir mi ?