yorumunuza çok güldüm, acaip pozitif ve eğlenceli bi yorum yazmışsınız olumsuz bir durum olmasına rağmen ) Allah neşenizi bozmasın. benim de genelde işlerim öyledir, elimi neye atsam kurur
ozaman ben de tecrübemi paylaşayım bu vesileyle ben sırf shorts kanalları açtım 3-4 tane ama malesef pek bi izlenme almadı. hatta son kanalım 20 gün olacak, 13 video var ve izlenmeler sıfır

ama daha önce uzun videolar paylaştığım 2 farklı kanala shortslar attım nisbeten daha iyi izlendi. özellikle bir tanesinde 8-10 bin üzeri birkaç video oldu. 2 tanesi de 20 bini geçti. yani bana sanki daha önce uzun video atılan kanallara shorts atıldığında daha iyi izlenme alınıyor gibi geldi. fakat shortsların üzerine henüz uzun video atmadım. atarsam uzunların izlenmesi ne olur bilemiyorum. deneme amaçlı bu şekilde yaptım ve devam ediyorum. birkaç gün içinde uzun video da atıcam bakalım ne olacak.

beetle_juice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Shorts kanalıma uzun video boş kalmasin diye haftada bir uzun video atıyordum. Shortslar 500 veya bin izlenirken uzun video 19k ya kadar çıktı. Bende dedim demekki uzun yapmam lazım diyip uzun yaptım 10-15 de kaldı. Bu seferde shortslar 10-15k işlenmeye başladı. Şimdi bende 2 günde bir uzun her gün shorts paylaşıyorum ve hiç izlenmiyor 😂😂