okan_berk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yazdıklarınız için teşekkür ederim benim sistemim biraz daha farklı bir alanda olacak genel geçer bir alan olmadığı için daha niş bir kesime hitaben olacağından ötürü, yazılım avukat gibi şeylerden dışardan destek alıyorum belli bir yere kadar.

Yani normal trendyol hepsiburada veya n11 gibi değil ya da diğer siteler...

Bu yüzden klasik olarak olarak bana kanunen ve olmazsa olmaz admin, merchant dashboard tarafındak,ler, sıralarsanız ve site için... çok memnun olurum

Şirket LTD olacak.
Niche bir sektörde pazaryeri olacaksanız işin rengi değişiyor tabiki ancak yinede o sektördeki herkesin sizi duymasını sağlayacak reklam/pazarlama bütçesini oluşturmanızı öneririm.

İşin kanunen olması gerekenler kısmını maalesef bilemiyorum, bir avukat ile profesyonel olarak (ücretli) çalışmanızı öneririm. Buradaki arkadaşlar her ne kadar iyi niyetli yaklaşsalarda alacağınız cevaplar bağlayıcı olmayacak. Hizmet sözleşmesini bile hazırlarken yapacağınız bir hatadan dolayı maddi hatta kanuni zorluklar yaşayabilirsiniz.

Yazılım kısmında hazır bir yazılım kullanacaksanız pazaryeri özellikli bir yazılım işinizi görecektir. Eğer yazılımı kaynak kodları ile birlikte alarak kendiniz yönetecekseniz mutlaka geliştirmeye devam edilmesini öneririm.