Merhaba arkadaşlar,
Bu aralar X'e yoğunlaştım, daha önce burada belirtmiştim pandemiden beri mevcut E-Ticaret ve diğer geçmiş işlerimi bırakıp Bist ve kriptolara yoğunlaştım. Aktif olarak
4 senedir BİST tarafında Trade ediyorum. Sabah 9:30 akşam 6:30. Kısacası paranın olduğu her yerde aktif olarak işlem yapmaya çalışıyorum ama ağırlık %90 bist tarafındayım çok şükür mevcut işim bu oldu.
Twitterda da artık yavaş yavaş içerik üretip bir kitle oluşturmaya çalışıyorum. Twitterda ki kişilerin %70 i küçük yatırımcıya bir şeyler kitleme derdinde. Ben aksine bilgilendirici içerikler ile kısacası bir ortam yaratmak istiyorum.
Az önce twitterda gelir paylaşımını açmak için "Son 3 ay içinde gönderilerin en az 5 milyon görüntülenme almalıdır " şeklinde bir yazı gördüm. Bunu aşmam için görüntüleme almam lazım, bununla alakalı yardımcı olursanız sevinirim bilen arkadaşlar.
Teşekkürler.