İnsanları neden bu şekilde yönlendiriyorsunuz? Arkadaş ne güzel konu açmış, moralini bozmanız yerine destek olmanızı beklerdim..
Hocam çocuk çarpım tablosunu bilmiyor elinde sürekli tablet kalkıp ben matematikçi olacam derse ne dersiniz?
Ülkemizde enflasyon var bir esnaf olarak insanlara acıyorum çünkü bir günde zengin olma hayali kuranların sayısı milyonlarca kişi ve bunlar hep dolan.dirici ağına takılıyorlar.
Konumuzda arkadaş bir yola giriyor ve gelirini bilmiyorum eğer ki 40 bin TL altında çalışırsa ve İstanbul gibi bir yerde kiradaysa, ailesi destek olmuyorsa evlilik içinde gerçekler ile yüzleşmesi gerek.
Yakın çevremde basit bir örnek vereyim çocuk ücretli öğretmenlik yapıyor tutturdu ben evleneceğim diye babası ne dese de boş evlendi aylık geliri 20 bin TL ve kirası 13 bin TL Malatya'da. Şimdi bu mal cicim ayları bittiğinde ne yapacak? Babası her ay 10 bin TL göndermezse ne yapacak