Sürekli konuya gelip goy goy yapan veya gelip link ismi öğren veya art niyet kullanan kişilere hakkım helal değildir.

Örneğin YouTube kanalı satıyorum korkudan artık kimseye link atamaz oldum.

Siz gerçekten kolay emek harcamadan birilerinin emeğine saygısı olmayan insanlarsınız.
Burda kayboldu veya unuttuk gitti ya peki ALLAH (cc) la nasıl hesap vericeksiniz?

Rica ediyorum sadece bu konuda (konu sahiplerinden hocam link alabilirmiyim diyip) dönüş yapmama veya anında görüldü de bırakma gibisinden kesinlikle ve kesinlikle karaktersizliktir.
Ha acil bişi olmuştur eyw sorun yok

Ama sen yaziyon diyon hocam link alabilirmiyim
Karşı taraf seni ciddiye alıp link atıyor
E sen baya bildiğin emek hırsızısın net.

Satış yapamaz hale geldik bıktık artık bu durumdan. Yok şuna sorim yok dedeme sorim yok bilmem eşime sorim la bana ne bana ne madem sorucan neye uzatiyn hacı herkesin vakti degerli vakit çalmak bile kul hakkı o tarz insanlara sesleniyorum.

Hiç unutmam geçen biri direk no istedi aradı 1 saat tuttu telefondan sesli eğitimini bitirdi gitti kanalı da almadı

Ve bazıları da ilginç bir şekilde pk açık olmayan hesaba hocam pk açık mı yazıyorlar? Ha amaç link istemek ha konuyu sıcak tutmaya calisiyorlar artik yemez.

Eskiden ne güzel kanal satardım şimdi form disi satiyorum korkuyorum atim buraya

Dip not : değerli hocalarım site satış konusunda veya YouTube satış konusunda kesinlikle meraktan link isteyenler için emek hırsızlığı yapanlar için onlara link vermeyin konuyu üste cikarsinlar ama niyetleri kötü.

Hadi tmm sana uygunsaa link iste bak sana uygun değilse de walla hocam bu kanal bana uygun değil kusura bakmayın olumsuz de anlarız merak ediyorum link alabilirmiyim de eyw

Hep konuları okuyorum çok değerli konulara linkciler yaziyor ? Sizin düşünceleriniz neler.

Hocam normalde öyle biri değilim yıllardır r10 dayım sizlerin konularını okuyarak geliştim hep bilgi edindim ama böyle bir sorum varda konu açmak istedim.

Rica ediyorum eğer rahatsızlık verdiysem de özür dilerim 🙏