dosyaya karar verilmedimi ben dosyaya bakarak konuştum suçlama karşısında verilen ifade ve savunma önemli savunmasını destekler somut delillerde gerekli
ben mehmeti dolandırmak istiyorum melisa hanım iban verin banka hesabımda problem var bana kripto iletin dedim veya elden bunu ben ve siz bilirsiniz kanıtlamak gerekli ama suç unsuru sadece parayı almak değil reklamı ve kurulumda eşinize ait olarak belirtilmiş sabit bir dosya neden anlamsız şekilde uzatılır anlamsız dosyaya hakim olmayışımdan birazda tam olarak bakmak ilgilenmek lazım eşim avukat nerede yaşıyorsunuz
biz siteyi bilmıoz o site bize bağlı değil biz o siteye dahi bilmedimiz için giriş yaptımıza dair kanıtta yok çünkü
özelden yazıom hocam size
Nitelikli dolandırıcılık olduğu için şikayete tabi değil re'sen yapılır şikayetinden vazgeçip geçmemesinin kamu davası açısından bir önemi yoktur. Miktarın da bir önemi yoktur. 600 tl için 6 yıl da yatabilir. 60.000 adli para cezası da ödeyebilir. Tam olarak detayı bilmeden birşey söyleyemesem de öyle
panik yapacak birşey olmadığını düşünüyorum. Tabi sizin dedikleriniz doğru ise mahkeme sadece savcıdan mütalaa istemiş, senin anlayacağın şekilde anlatayım. böyle böyle olmuş sen ne düşünüyorsun savcı bize bir görüş ver demiş
hocam param olsa avukat tutcam para cezasi neye göre belirlıo anlamıomki ülkede milyar dolar kara para akalnıo kimsenin sesi ckmıo evli 1 cocuk baba 10 sene önce 600 tl için ufak bi hata yaptı için hapismi yatacak anlamıom gerçekten