melisa27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam dolandirmadık kimseyi asla öle bişe yok tabikide bu nasıl bir yazı bakın diomki size birisi eşime para gönderdi olay şu

mehmet sen ibana para aticam 600 tl onu bana geri yolla sana zahemt vs gibi bu kişiyede tanımıo nette tanışmış evli değildik bekardık ozamanlar
oda tamam demiş sonra o parayida ona göndermiş 10 sene önceden bahsedıoz yeni deil ve ozamanlar daha yaslar genç bilmıo
sonra gitti o parayi ödedi hemde 2 kere ödedi hala böle bişey oluo ne dolandırması allah yedirmesn ya
dosyaya karar verilmedimi ben dosyaya bakarak konuştum suçlama karşısında verilen ifade ve savunma önemli savunmasını destekler somut delillerde gerekli

ben mehmeti dolandırmak istiyorum melisa hanım iban verin banka hesabımda problem var bana kripto iletin dedim veya elden bunu ben ve siz bilirsiniz kanıtlamak gerekli ama suç unsuru sadece parayı almak değil reklamı ve kurulumda eşinize ait olarak belirtilmiş sabit bir dosya neden anlamsız şekilde uzatılır anlamsız dosyaya hakim olmayışımdan birazda tam olarak bakmak ilgilenmek lazım eşim avukat nerede yaşıyorsunuz