MuratCENGEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben avukat değilim chatgpt bu şekilde bir sonuç çıkarttı paylaşmak istedim. Ama dolandırıcılık yaptı ise eşiniz gerçekten cezasını çekmesini isterim ki bir daha kimseyi dolandırmasın.
ErdewBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam suç sabit ortada bir web sitesi var yine sizler tarafından bunun reklamlarıda yapılmış (siz diyorum dosya kime kişilere açılmışsa) şikayetler sonucu paraların giriş çıkışları banka teyitleri ile onaylanmış suçu işleyen kişi saptanmış

Maddelerinde belirttiği üzere suçlu ve sorunlu siz olarak birinci ağızdan suçlusunuz
Dosya kimin üzerine açıldıysa 4 yıl işe 10 yıl arası ceza alması muhtemel ama alacağı ceza yarıya indirilebilir geçmiş olsun hocam
hocam dolandirmadık kimseyi asla öle bişe yok tabikide bu nasıl bir yazı bakın diomki size birisi eşime para gönderdi olay şu

mehmet sen ibana para aticam 600 tl onu bana geri yolla sana zahemt vs gibi bu kişiyede tanımıo nette tanışmış evli değildik bekardık ozamanlar
oda tamam demiş sonra o parayida ona göndermiş 10 sene önceden bahsedıoz yeni deil ve ozamanlar daha yaslar genç bilmıo
sonra gitti o parayi ödedi hemde 2 kere ödedi hala böle bişey oluo ne dolandırması allah yedirmesn ya