Merhaba Kardeşler,
Size bir konuda danışmak istiyorum. Bu yaz veya önceki yakın tarihlerde tatile çıkacaklara sormak istiyorum. Tabi biraz da ticaretten anlayanlara...
Arkadaşlar 2+1 önü full açık, orman manzaralı, yoldan asla görünmeyen, arkası kapalı önü manzaraya açık, İstanbul'a 1 saat mesafede Kocaeli'nde bir yazlık yapmayı düşünüyorum.
Ama böyle sıradan standart değil, yapay zekanın yaptığı gibi masalsı huzurlu dinlendirici bir yazlık. Tabi önünde havuzu, dinlenme alanları, sallanan koltuklar, göze hoş gelen peyzajı vs böyle güzel birşey yani.
Bunları yaptıktan sonra sizce kiralayabilir miyim ? Günlük bu tarzda güzel bir yer 2+1 şeklinde kaç tl den gider. Bana güzel kazandırıp günleri doldurabilir miyim ? Ne dersiniz ?
Siz olması gereken bir ortamı düşlüyorsunuz, bunda hemfikiriz. Fakat tatile gidenler "çoğunlukla" gittim demek için, instagram reels görsel vb için gidiyor. Bu ortama da deniz, kumsal, eğlence cuk oturuyor. Bir de bunlara soracaklar tatile nereye gittin, Antalya Bodrum Marmaris Fethiye demek varken Kocaeli demek istemeyeceklerdir.
Elbette müşteri kitlesi bu kadar geniş olmasa da, bahsettiğiniz ortama talep olacaktır. Reklamını düzgün çıktıktan sonra neden olmasın.