Arkadaşlar selamlar,
Hem hosting hem de domain kısmında rezil bir süreç yaşadığım natro'dan son şans olarak .tr domain ön siparişi verdim. (Şubat 2024)
süreç boyunca defalarca yazmama rağmen bir kere bile bilgilendirme yapmadılar. (Sürekli sorduğum sorularda bilgilendirme yapacağız dediler)
En son 4 Eylül sonucunda Natro gibi bir kaç firmaya aldığım domain sizde görünüyor mu dememe rağmen firmalar bizde görünmüyor başka firma almış ama onu biz göremiyoruz dediler. (Ön siparişi verdiğim natro tarafı ise hiçbir bilgi veremiyor.)
Destek talebi açıyorum saçma sapan başka bir konuya 1 gün sonra cevap yazıyorlar. Keyiflerine gelince 2 dakikada cevap yazan firma keyfi olmayınca 24 saat cevap yazmıyor.
Bunu bilerek yaptıklarını çok iyi biliyorum. On binlerce müşterisi olan bir firma 24 saatte bilerek destek talebine cevap yazmamazlık yapmaz.
Benim için natro bu olayla son oldu. ön sipariş konusunda da en ufak bir kendilerinden kaynaklı bilerek / bilmeyerek bir sorun yaşarsam başta btk olmak üzere tüm hukuksal yollara başvuracağım. Aşırı ayar oldum bu egoist firmaya.