Evet arkadaşlar bonus arayacak seviyeye geldiyseniz ve gününüzün nerdeyse yarısını kumar oynayarak geçiriyor ve kredi vb borç ilede bu duruma devam ediyorsanız hepiniz için geçmiş olsun artık bağımlısınız. Kimse böyle bir durumda olupta kendini kandırmasın en yakın zamanda gidip ailesiyle acilen görüşmesi ve yedamdan destek alması lazım. Bu kumar bokuna 1 yıl önce bağımlı olduğumu öğrendiğim vakte kadar bende kabullenemiyordum aileme 2-3 kere anlattım ufak borçlar vardı ve ödeyip oldu bitti diyorduk ama bağımlı adam bu beyin hastalığına bir kere yakalanınca aile ile konuşmak bile fayda etmiyor. Sonuç ne oldu derseniz 1 yıl önce o yaşımda istesemde elimde olamayacak bir borç ve 1 sene boyunca o borcu ödemek için boşa giden zaman ve hayat görüyorum. Çok şükür 1 yıldır hala destek alıyorum ve artık rahatım. İnsan düşünüyor sen 100₺ yi 500 yapsan ne fayda seni kurtarmıyor zaten ne gereği var kendini sinire strese boguyorsun zamanını bu lanet şeye harcıyorsun. Ama eğer bağımlılığına denk geldiyse böyle düşündürmüyor bu beyin bir kere kazandıysan ve bağımlı duruma geldiysen geçmiş olsun , bu işin sonu ya hayatında görmek istemeyeceğin bakışlara ve konuşmaları işitip o borç bitene kadar hayatının bir parçasını BOŞ yere vererek veya intihar ederek oluyor. Çok şükür ilk tercihte kaldım burdan şuan bu kumar lanetinin etkisinde olupta kurtulamayan arkadaşlar için çok üzgünüm isterlerse ne yapmaları gerektiği hakkındada bilgi alabilirler benden , bunun acısını siz çekene kadar her şey normal görünüyor çünkü.
İyi forumlar