xtreme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Ceyhan06;

Konu açarken net olmanızı talebinizi ve yaşadığınız mağduriyeti anlatmanızı istiyoruz, lütfen aşağıdaki soruları yanıtlar mısınız?

Firmadan ilk IBM M4 donanımını mı satın aldınız? Yoksa kiralama mı yaptınız. Ya da KSO gibi bir anlaşmanız mı var?

Peşin yolladığınız 3 aylık odeme ile sunucuyu kullandınız, sonra ram aldınız sunucuya o ramler takılacağı zaman erişemediniz, bu durum ne kadardır sürüyor? Ayrıca sonrasında I9 a geçmişsiniz, bu önceki anlaşmayı bitirip yeni bir anlaşma yaptığınız anlamına mı geliyor? Cunku I9 hizmeti yeni bir anlaşma ise onun üzerinden gidelim eski konular karışıklık yaratmasın.

Sonra I9 makine almışsınız taksitle, bu donanımı satın mı aldınız kiraladınız mı ? Taksitle dediğiniz icin satın aldığınızı düşünüyorum KSO olarak, taksitleri ödediğiniz halde sunucuya 2 aydır giremiyorsunuz, doğru mudur?

Şu an firmadan beklentiniz nedir?
Merhaba;
ilk pesin olarak ibm m4 cihazını aldık 3 ay sonra işe i9 makinesini semihten taksitli sekilde almış bulunduk 10 bin 6 bin bi paralar yolladık ve bitirdik borcu ram iadesini kendi alıp fiyattan düşecekti kso değil hiç biri 20,05,2024 tarihinde ikinci ram parası yollanmıs olup 6 bin tl tutarında ilk ram parası 8,05,2024 tarihinde atılıp o günden beri ibm markalı cihazıma giriş sağlanmamaktadır i9 sa işe 5,6,2024 tarihinden beri giriş yapılamamaktadır bize sonradan hazal host diye bir firmanın makinesini teslim etti kullanın diye maalesef bir ise yaramıyor firmayada olasmaya çalıstım maalesefki olasamadım..