rae146 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kendi tecrübemi yazdım. Zaten mağazaya gelen yorumlara bakın yüzde 95 i olumlu. Siz sorun yaşamaşsınız ona lafım yok .Size haksızlıkda yapılmış olabilir. Ama hepsiburada puanı 9.5 olan mağazaya suç örgütü yazmanız ilginç geldi .Zaten olumsuz yorumu olmayan tek bir teknoloji mağazası bulamazsınız .
bir pazaryeri satıcısının puanı yüksek diye üçkağıtçı olmadığı anlamına gelmiyor maalesef, o mağazadan ürün alanlar genelde çocuklarına alan ebeveynler oluyor bu işten anlayan zaten sistem eline geldiği gibi anlar benim bileşenlerim 2.eldi ve söz edilen parçalar tarafıma gelmedi.
hiç bir ürünün garantisi veya faturası yok. nereden oem sistem alırsanız alın size parça parça faturaları kutuları ile birlikte gönderirler.
hepsiburada trendyolda ne dolaplar dönüyor hocam daha bu satıcı hiç bir şey piyasadan kalkan inden 5 3.4. nesil işlemcileri çinden 100 tlye toplayıp aynı parçayı pazaryerlerinde inten 5 11.nesil diye satıyorlar aynı çip ile
satıcının ismini bir googleye yazın isterseniz şikayet yokmuş diyorsunuz bu adamlar birde ailecek üçkağıtçı abisinin falan da daha öncesinde 2.el ürünleri sıfır diye sattıklarına dair bir sürü internette yazı var uğur elyıldırım yaz istersen bir googleye abisinede bak neler var
size hayırlı olsun umarım sorun yaşamazsınız ama bu adamın bana kimse üçkağıtçı olduğunu söylemesin düpe düz 2.el ürün satıyor