Sevdiğimin aptalca yerel cinayeti yüzünden öldürülen Derya hocamızın (
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/o...vunma-42513172) babası benim müşterimdi.
Bugün oğluna gelen bir mesajda
SÖZLEŞME NO : 2024/MET729299 - Derya DEMİR
(% 40 KAMU PERSONEL İNDİRİMİ YAPILMIŞ - KARAMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ / İRFAN ATASEVEN ANADOLU LİSESİ)
15/08/2024 - 4.110,33₺ (GECİKMİŞ) Mail - Order talimatı yerine getirilememiş
15/09/2024 - 4.110,33₺ (GECİKMİŞ) Mail - Order talimatı yerine getirilememiş
15/09/2024 - 4.110,33₺
15/11/2024 - 4.110,33₺
15/12/2024 - 4.110,33₺
Müvekkil şirket XXXX ile müteveffa Derya DEMİR arasında imzalanan 2024/MET729299 nolu mal alış - satış sözleşmesinden kaynaklanan gecikmiş ve ileriye dönük taksitlerin yasal mirasçılarından tahsili amacı ile icra takibine geçileceğini bildiririz.
Takibe konu gecikmiş ve ileriye dönük taksitlerin ödenmemesi durumunda, Adalet Bakanlığının 2013 yılında yürürlüğe koyduğu ulusal yargı ağı projesi kapsamında yürürlüğe giren uygulama aracılığıyla borçlu (müteveffa) Derya DEMİR ve yasal mirasçıları aleyhinde icra takibine geçileceği, talebimiz üzerine icra müdürlüğü tarafından, Türkiyenin neresinde olursa olsun gayrimenkullerinize ve üzerinize kayıtlı araçlara tedbir konulacağını, üzerinize kayıtlı araç veya gayrimenkul bulunamaması durumunda ikamet adresiniz de haciz ve muhafaza işlemi uygulanacağını ve ayrıca; maaş, banka hesabı ve üçüncü şahıslardaki hak ve alacaklarınızın da haczedilebileceğini, bu sebeple yapılan masrafların dosya hesabına ekleneceğini hatırlatırız. 17/09/2024
Diyor. Aile zaten taze acı ile üzgün. Çocuk parayı ödeyecekken şükür dedesini arıyor. Adını vermek istemediğim firmadan sözde motor parçaları almış onun borcu varmış. Dedesi usta vasıtası ile bana ulaşıyor. Firmayı arıyorum, oto beyin satan toptan firma. İş ile alakaları yok. Biraz uğraştık, iki numarayı ve paranın yatacağı hesaba ulaştık. Dedim emniyete git şikayet et.
2 telefon numarası Suriyeli adına kayıtlı. İşlem yapamıyorlar.
Iban bilgisi ölü birinin adına kayıtlı.
Sonuç d0landırıcı bulunamadı, işlerine devam edecek.
Bir öğretmen ya, en kıymetli meslekten biri vefat edeli 1 ay olmamış. Ölen insan üzerinden d9landırmaya çalışmak nasıl bir karaktersizlik? Ya yakalanmıyor olmaları? Bugün biz ucuz yırttık, yarın yeni avları ne yapacak?
Peki bu bilgileri hangi sistemden, nasıl bu soysuzlar alıyor? Oğlunun numarasına nasıl ulaşıyorlar? Oğlunun okulunu arayıp biz avukatız diye müdüre nasıl ulaşıyorlar?