Almadan önce mutlaka oyun ismini öğrenin, ben oyun ismini bilseydim kesinlikle almazdım. Kendisine zaten bu işlerin içinde olduğumu, botun kullanımının, bot ayarları, kurmuş olduğu sistemle ilgili bilgi nerede ne kadar süreyle, nasıl kullanılmasıyla ilgili bilgilerin önemli olduğunu; bot içeren herhangi bir işte bu tüyoların önemli olduğunu ve bu bilgileri paylaşacağı bilgisini aldıktan sonra; bana oyunda nasıl harita açılır, nasıl yaratık kesilir, skill bar böyle açılır gibi hayatında hiç MMO oynamamış birine eğitim verir gibi discorddan yeni açtığı karakter ile oyunu göstermeye başladı. Zaten bunları bildiğimi oyunla ilgili bazı bilgilerimin eksik olmasına rağmen oyunu oynayan arkadaşlarım olduğu için botla ilgili bilgi almaya çalıştığımda sen ilk şuraya kadar kas sonra gösteririm dedi. Bu vakte kadar sadece karakter nasıl hareket eder gibi şeyleri gösterdikten sonra da "hocam botu gösterin artık" dediğimde de savunma olarak ben senin oyunla ilgili bilgi bildiğini bilemezdim ki oldu. Zaten oyun bilgisini gizlenmesindeki amacın bu olduğunu düşünüyorum o yüzden almadan mutlaka oyun bilgisini alın.

Neyse sonra botla ilgili bilgi vermeyi kabul etti ama bununla ilgili de kendi karakterleri botta olduğu için göstermek istemedi. Danışmanlık aldığım şey bu değil mi zaten, neden gösterilmiyor? Ben sana bir gün boyunca ne yaptığımın videosunu mu çekeyim? gibi bir cevapla karşılaştım. Kendisinden böyle bir talebim olmadığını, tam tersine şu bölgede şu farm için şu karakter şu yatırım vs gerekli gibi bir bilgilendirme bekledim ama bu bilgiyi vermeye hazır olmadığını ve sonrasında video hazırlayarak ileteceğini söyledi. Boşa çıktığında ileteceğini iletti ama ne ileteceği konusunda da şüphelerim var. Zira konuda "Fixlenme/Buglanma gibi sorunlar yaşar mı sistem ileride?
Hayır, hatta yeni sistem getirirsek onuda sizinle paylaşırız." diye belirtmesine rağmen sanki kendi kurduğu bir sistem varmış gibi lanse ederek her gold satış sitesinde bulunan public bir bot kullanılmaktadır.

Özetle; şu ana kadar bot ayarı, güncel kazanç sistemi ya da kazanca dahil hiç bir veri ortada yok, ne bir yazı ne bir video hiçbir şey hazırlanmamış bile. Tek paylaşılan bilgi botun linki o da zaten oyun ismini bilen herkesin rahatça ulaşabileceği bir şey. Oyun ismi defalarca sormama rağmen kasti olarak cevaplamadığını düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Ayrıca konuyu okuyunca çok basit ve az emekle paralar kazanabileceğinizi düşünüyorsunuz. Ancak bahsi geçen oyunda iyi paralar kazanmak için oyunda fazla vakit geçirmeli + birden fazla karakter yönetmelisiniz. Konuda bunlarla ilgili de herhangi bir bilgi yer almıyor. Ben belirtmiş olayım.