Açık artırma başlangıç 200₺
Açık artırma bitiş:son teklif + 6 saat
Hemen al :2000₺
seti aldım ve çok beğendim degerli bir içerik herkese tavsiye ederim
İçerisinde a'dan z'ye çok kaliteli içerikler var. Kesinlikle tavsiyedir..
Facebook ve Instagram konusunda çok detaylı bir kılavuz, her ayrıntısına dikkat edilerek hazırlanmış. E-book'u satın aldım ve çok memnun kaldım. Teşekkürler, emeğinize sağlık
çekilişten kazandım inceledikten sonra yorum bırakacağım. Hayırlı işler.
120 sayfalık belki de alanındaki en kapsamlı e-kitap olmuş. Facebook ve instagram konusunu aşmış diyebiliriz. Darısı twitter'ın başına
Hocama çok teşekkür ederim.E-book çok detaylı ve doyurucu.Facebook ve instagram hakkında tüm bilmeniz gerekenleri içeriyor.
Müthiş bir e-kitap olmuş, detaylı ve sıkmıyor. Keyifle okumaya devam ediyorum. Emeklerinize sağlık.
Çekilişten kazandım, okudum ve gayet başarılı A++ bir e-book olduğunu söyleyebilirim.
e-kitap ve hizmet alındı. Oldukça memnun kaldım.
Kitap oldukça kapsamlı.
Teşekkür ederim.
ikinci defa çalışma fırsatı bulduk. çoook uzun uzun şeyler yazmayacağım. sadece ödemeyi yap ve o hizmeti al! sonra teşekkür edersin
A'dan Z'ye Eğitim Pdf kitabını satın aldım. Hızlı ve sorunsuz bir şekilde teslim etti. Dolu dolu, çok detaylı bir kitap olmuş.Teşekkür ederim.
Ebook cok detaylı ve hersey cok iyi anlatılmış . Almak isteyen varsa tavsiye ederim .
İnce elenmiş sık dokunmuş detaylı ve emek kokan faydalı bir kitap.
e-book alındı ve gerçekten o kadar çok emek verilmiş ki hayran kalmamak elde değil. Kendisi de çok ilgili ve güvenilir. Teşekkürler.
Ebooku aldik ve harıl harıl calismaya basladik. Simdi instagram sayfamizi nasil yukseltecegimiz uzerine planlar yapiyoruz, muthis bir kaynak! Minnettarim
E book satın alındı ilgi için teşekkürler
Eğitim setini çekiliş ile kazandım. Konuda belirttiği gibi A'dan Z'ye dopdolu bir içerik oluşturmuş, oldukça faydalı buldum.
Biraz önce alım işlemini gerçekleştirdim. Gerçekten elimizin altında olması gereken bir sosyal medya kullanım kılavuzu olmuş. Tekrardan teşekkürler.
kitap satın alındı . hayırlı olmasını dilerim . ilgi için teşekkür ederim.
İçerisinde a'dan z'ye çok kaliteli içerikler var. Kesinlikle tavsiyedir..
Çekiliş sonucunda kaynağı benimle paylaştı. Çok detaylı hazırlanmış bir içerik. Ellerine sağlık. Teşekkür ediyorum.
Ödeme Yapıldı. Sipariş bekleniyor.
A'dan Z'ye E-book'u az önce aldım. İlgili bir satıcı
Güzel bir içerik olmuş inceleyeceğim
a dan z ye olan kitap alındı teşekkürler.
A dan Z ye olan kitap alındı ilgi ve alakanıza teşekkür ederim
Eğitim satın alındı, inceleyip detaylı yorum yapacağım.
Çekilişten kazandım. Harika ebook tavsiye ederim.
İnstagram ve Facebook için olan A'dan Z'ye eğitim seti alındı. Hocam gerçekten ilgili ve her soruma cevap verdi. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Teşekkür ederim.
İndirimli olarak bir adet sipariş geçilecek. Mesaj gönderildi.
İlgili alakalı bir arkadaş instagram için hizmet aldım yanında hediye ebook gönderdi teşekkürler
Eğitim setini çekiliş ile kazandım. Konuda belirttiği gibi A'dan Z'ye dopdolu bir içerik oluşturmuş, oldukça faydalı buldum.
İlgisi için teşekkürler gayet detaylı ve ise yarar bir ebook
e book alındı, teşekkürler.
Egitim seti alinmistir bir adet herkesin almasini tavsiye ederim
PDF alındı. Kendisi gayet yardımcı oldu. Tesekkurler
E book alındı cok kapsamlı hemen başlayacagım
Güzel icerik hayrli satislar
Eğitim alındı. Hocama teşekkürler, sadece şimdilik bir göz attım dolu dolu.
İnstagram danışmanlık + Ebook alındı
Çekilişten kazandım çok hızlı teslim etti. Okuduktan sonra yorumu editleyeceğim.
Çok teşekkür ederim hocam. İçerisinde a'dan z'ye çok kaliteli içerikler var. Kesinlikle tavsiyedir.
Sektördeki var olan bilgime daha fazla bilgi ve tecrübe katmak için aldığım en iyi e-booklardandır. Kendisinin saygı ve hoşgörüsünden ötürü çok teşekkür eder, bol satışlar dilerim.
çekilişten kazandım teşekkür ediyorum tekrardan
çekilişten kazandım ve içeriği çok beğendim
Sayfamıza özel reklam optimizasyonu için iletişime geçtim , hızlıca çalışmayı tamamlayıp iletti . Tavsiye ederim ilgili arkadaşlara +++
eğitim alındı. çok detaylı ve kaliteli bir eğitim olmuş.teşekkür ederim.
E book alındı. Anında teslimat için teşekkürler.
Ne zamandır takip ediyordum, şu an indirimde olduğunu görünce aldım. Bu kadar detaylı olacağını düşünmemiştim, her şey düşünülmüş.
Mail üzerinden hocam çekiliş ödülünü göndermiştir teşekkür ederim
Alanında en kapsamlı e-kitap olmuş diyebilirim

Yazılan herşeyi en ince detayına kadar uygulayacağım
Bir hafta önce falan satın almıştım gayet detaylı ve anlaşılır bir e book olmuş ilgili de bir arkadaş o nedenle de ayrıca teşekkür ederim.
Bu e-kitabı çekilişle kazandım. Boş vaktimde okuyup bu yorumu tekrar düzenleyeceğim. Çekilişleriniz için ayrıca teşekkürler. Ellerinize sağlık.
Kazandım, arkadaşa çok teşekkür ederim.
Çekilişi kazandım, çok hızlı bir şekilde dönüş sağladı, teşekkürler. İçeriğe göz gezdirdim, özenli bir şekilde hazırlandığını belli ediyor.
E-Book alındı. Faydalı A++
En ince detaya kadar değinilmiş bir e-book. Faydalı gözüküyor teşekkürler.
Baştan sona emek harcanmış. İlk defa bir ebook için verdiğim paraya üzülmedim fazlasını hakediyor.
Çekiliş ile kazandım anında iletti hızlı iletişim var.
Üstün körü okudum 133 sayfa ve bu gün bunu hiç bişe bilmeyen biri için bile en ince ayrıntısına kadar yazılması çok hoşuma gitti ben anlamam diyen biri okusa adam alim olur bu konuda tebrikler emeğine sağlık ayrıntılı okuduğumda güncellerim yorumu
Müthiş bir emeği görmezden gelmeniz mümkün değil. Gerek insani yönü, gerekse de sunduğu eğitim için kendisine teşekkür ediyorum.
Güzel bir hizmet ve hocamızın iletişimi çok kuvvetli. Güzel bir ticaret oldu.
Ebook satın aldım ilgili hızlı ve güvenilir bir alışveriş oldu. Teşekkür ederim
Sosyal Medya alanında en kapsamlı E-Book diyebilirim, E-Book alınmıştır teşekkürler A++
Guzel bilgiler içeriyor faydalı bir e book
Hocama ilgisinden dolayı ve gerçekten A'dan Z'ye anlatımı için teşekkür ediyorum. Kesinlikle almanızı tavsiye ederim.
Çekilişten kazandım harika bilgiler içeriyor.
e book alındı teşekkürler
Ebook alındı detaylı inceliyecem çok teşekkür ederim ilginiz için
E-Book alındı. İşime epey yaracak şeyler var içinde. Kendisine teşekkür ederim.
Çok güzel ve detaylı görünüyor satın aldım merak ediyorum, teşekkürler
Eğitim alındı. İnceledikten sonra mesajı editlerim
İnstagram reklam çalışması yaptırıldı. Henüz reklam vermedim ama detaylı bir analiz olduğunu söyleyebilirim. Daha düşük maliyetle daha fazla kişiye erişebileceğimi düşünüyorum. Ben memnun kaldım
Eğitim alındı gayet detaylı bir anlatım olmuş eline sağlık
E-book'u çekiliş ile kazandım ve inceledim başından sonuna kadar inanılmaz bir bilgi ve tecrübe içeriyor ve anlatım dili de herkesin anlayabileceği bir şekilde kendisini tebrik ediyorum.
Bilgiler için de ayrıca teşekkür ediyorum.
Yıllardır R10 da üyeyim çok nadir kaliteli ebook görürüm buda o nadir ebook'lardan biri ve sosyal medya ile uğraşan herkesin okuması gereken güzel bilgiler var
E-book teslim alındı. Gayet başarılı ve detayli anlatım yapmış wllerine sağlık
Ebook satın alındı. İçerik olarak baya zengin.
e-kitabı satın aldım. inceledikten sonra düşüncelerimi tekrar paylaşırım. hızlı geri dönüş için teşekkürler.
Başlıklara göz gezdirdim faydalı olacağına eminim Emeğinize Sağlık
Elinize sağlık hocam. E-book gayet başarılı. Ufak bir kitap haline getirdim diyebilirim. Başarılar.
e-book alındı hızlı teslimat güzel içerikler için teşekkürler hocam
Ebook alındı. Detaylı inceleyip yorumumu editleyeceğim
hocam keşke bu eğitim seti video sıfırdan olsaydı çok iyi olurdu
Ebook alındı konu başlıkları güzel çok yakında detaylı olarak inceleyeceğim teşekkürler.
E-book alındı hızlı teslimat için teşekkürler hocam
Ebook alındı. Emek vererek hazırlanmış ve gayet kullanışlı bilgiler içeriyor. Tavsiye ederim.
E-book alındı. Henüz tam fırsatı okuma fırsatım olmasada. okuduğum yerler beklentimin baya üzerindeydi. Emek verilerek yazıldığı çok belli.
ebooku çekilişle kazandım daha detaylı bakma şansım olmadı fakat bi göz gezdireyim dedim cidden maşallahı var bundan iyi ebook gördüğümü hatırlamıyorum gerçekten çok başarılı ve çok emek verilmiş direk belli oluyor. tamamen incelediğimde bu mesajı editlerim
Eğitim alındı. Dolu dolu ve kaliteli içerik. Teşekkürler
E-Book alındı. Faydalı A+++
e book satın alındı. güzel ilgisi ve hızlı ticareti için teşekkürler.
R10'da bulunan dandik e-bookların aksine gayet dolu dolu ve gereksiz bilgi içermeyen, tecrübelerden faydalanarak yazılmış bir e-book. Fiyat performans olarak 10/10.
Satın alındı. İyi bir şekilde anlatılmış. Faydalı bir e-book
E-book'u çekilişten kazandım. Gayet dolu dolu bilgiler içeriyor. Henüz detaylı okuma fırsatım olmadı ancak emek verildiği ve nitelikli bir çalışma olduğu ortada.
eğitim alınmıştır. Hocamdan çok eskiden de bir eğitim almıştım
ebook satın alındı. Teşekkür ederim.
e book satın alındı ilgili bir arkadas. tesekkurler
Kitabı büyük bir ilgiyle aldım. Hızlı ve güvenli alışveriş için uzman arkadşıma teşekkür ediyorum.
E-book satın alındı. İlgisi için teşekkür ederim.
E-book alındı çok teşekkürler
E-book alındı. Teşekkürler.
E book satın alındı hızlı bi şekilde teslim aldım, teşekkür ederim
1 adet ebook alımı yaptım kendisinden hızlı ticaret için teşekkür ederim kendisine.
ebook alındı teşekkürler tavsiye ederim ilgili bir arkadaş
eğitim satın alındı, teşekkürler
E book satın alındı ilgi için teşekkürler
Satın alındı. Bahsi geçen paranın yaklaşık 15 katını yanlışlıkla arkadaşa gönderdim ancak hata olduğunu farkedip geri gönderdi.Ayrıca teşekkür ediyorum.İçeriği de inceleyip yorumumu güncelleyeceğim.
Hızlı dönüş ve dürüstlüğü için 10/10...
Düzenleme : Kitabın yaklaşık ilk 40 sayfasını inceledim. Ayrıntılar bile kitabı okutuyor.Bildiğimiz aslında atladığımız, ya da bilmediğimiz ve görmediğimiz alanlara çok güzel dokunmuş, eminim ilerleyen sayfalarda daha fazla şey bekliyor bizi.Bence farkındalık ve bilgi adına çok donanımlı ve akıcı olmuş.Tebrik ederim.
NOT: Sırf yorumlarda okuduğum pozitif bildirimler için almıştım.iyi ki almışım.
Ticaretiniz bol olsun. iyi forumlar.
Öncelikle samimiyeti için arkadaşa teşekkür ederim.
Yeni aldım ve göz gezdirdim,
Detaylı ve samimi bir dil ile yazılmış. Tavsiye ederim.
E-Book alındı. Faydalı A+++
Bu Hizmetten Yararlanmayan Çok Üzülür Hocamın Eline Sağlık
E book alındı hızlı, güvenilir ve ilgili.
ebook satın alındı hızlı ve güvenilirdi
Eğitimi satın aldım. Şimdilik çok güzel ve önemli noktalara değinildiğini gördüm.
ebook alındı hızlı ve güvenilir
E - book alımı yapıldı. İlgili ve bilgili bir satışı alışveriş için teşekkürler.
Sektöre hakim olmadığım için e-book'u almadan birkaç soru sordum. Sağ olsun almamış olsam dahi her şeyi detaylı yanıtladı. Ardından ticareti gerçekleştirdik. İlginize teşekkür ederim hocam.
Çok güzel bir içerik olmuş elinize sağlık
E-book alındı, ilgili bir arkadaş.
Detaylıca okuma imkanım olmadı fakat genel olarak göz gezdirdim, güzel bilgiler yer alıyor.
Açıklayıcı bir anlatım ile hazırlanmış, emekleri için teşekkürler.
e-kitap ve hizmet alındı. Oldukça memnun kaldım.
Kitap oldukça kapsamlı.
Teşekkür ederim.
Çok güzel bir içerik olmuş elinize sağlık
E-book satın aldım çok hızlı dönüş yaptı okuyup deneyip tekrar yorum yapacağım ilgisi için Teşekkürler
O kadar video varki gerçekten çok büyük bir emek ve güz bir düzeni var
Bayağı emek harcanmış bir arşiv, tebrik ederim. Satın alındı
alındı video kalitesi ve konseptler muazzam.
Arşivi aldım çok güzel videolar var eline sağlık hocam herkese tavsiye ederim
satın alınmıştır ilgisi ve hızı için teşekkür ederim
Arşiv Alınması yapıldı ilgili bir arkadaş teşekkür ederim
Arşiv alındı teşekkürler hocam desteğiniz için
Arşiv alındı ilgili arkadaş
İçerikler alınmıştır, güzel bir arşiv, teşekkürler.
Video içerik paketi alındı, çok ilgili kendieri , teşekkürler.
ilgi ve alaka için teşekkürler.
Video içerikler alındı. Çok teşekkür ederim başarılar dilerim
açık arttırmadan tüm içerik arşivi alındı. anında teslimat