Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamın yaptığı ticaret ahlakına sığmıyor. (Tabi yaptığınız anlaşma içerisinde yoksa)
Ayrıca bu trade puanları konusunda kararlar hiç şeffaf bir şekilde yapılmıyor en azından karar neden red edildi, karşı taraf ne kanıtı attı bunları 2 tarafın da görebileceği şekilde karar verilmesi gerek benim zannımca ancak tabi forum yöneticileri hangisi daha iyiyse ona göre karar vermişlerdir illemki benim bilmediğim şeyler vardır ama en azından bir düşünce olarak kalabilir
Merhaba, cevabınız için teşekkürler.

Profilime girdiğiniz de aynı kişinin olumlu ticaret yorumunu ve aradan 25 gün geçtikten sonra da olumsuz ticaret puanını görebilirsiniz. Olumsuz ticaret puanına baktığınızda ''ilk güncellemede uygulama kaldırıldı'' dediğiniz göreceksiniz. İyi de güncellemeyi ben atmadım ki. Yani - ticaret puanı kullanan kişi zaten kendisi dile getiriyor. Benim suçum nedir ki? Ben yüzleşmeye de razıyım. Benden kanıt istiyorlar ama aradan geçmiş 1 ay. Olumlu ticaret puanı verilmiş ve konu kapanmış. Ben ne kanıtı saklayayım. Tek istediğim birisiyle konuşmak gerekirse o kişiyle de yüzleştirsinler. Haklıyım! Eğer yalan söylüyorsam ileride çoluk çocuğumdan çıksın bu kadar büyük konuşuyorum.
Ama haksızlığa gelemiyorum.