Mir geht es gut und bei dir? Weil A1 ist nicht genug. Du musst B1 oder B2 lernen.
yok be hocam ne Almanyalı'sı gece gece güldürdün beni vallahi

zamanında yaptık kaldı böyle diyelim
hocam soru mantıksız olmuş, şöyle ki b1 ile büyük bir otomotiv ya da uçak bakım şirketinde mühendis olarak çalışan ile, otelde resepsiyonist olarak çalışan adamın maaşı arasında çok fark olabilir. yani orada dilden ziyade meslek önemli, dil size fazla maaş verdirmez, iş bulmanıza yardımcı olur, sizi görüşmelerde +1 öne çıkarır.
maaş konusunda bilgim yok; ben şuan a2-b1 arasındayım, goethe b1 sınavına hazırlanıyorum; eşim b2 bitirdi c1 e hazırlanıyor, hangi seviye ile ne kadar konuşulabileceğinize vakıfım yani, o nedenle öyle bir yaklaşımda bulundum. a1 seviyesi ile iş hayatında hiçbirşey yapamazsınız; a1 ile ancak birisi ile tanışır, belki birkaç alışveriş yaparsınız =) iş hayatında kıvırabilecek bir almanca demek, en az b1 demektir
sevgiler
hocam bende bu ara çalışmaya başlayacağım
https://www.youtube.com/watch?v=LTK3...MdUTc_&index=6
buna başladım a1 için biraz daha sınav tarzında gidiyor 9.sınıf 10.sınıf almancası diye öğreneceğim bilgi bilgidir.
siz hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz?
bu arada bir şey daha soracağım almanyaya gitmek için sadece b1 yeterli mi ? otel kargo vs.. şuan almanya kapıları kapatmış ya işveren vize onayı verse gidebilir miyim