Heda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam siz demek istediğimi tam anlamadınız. ben epin sitesi açmaktan bahsetmiyorum. diyelim elimde bana ait bir online oyun var. bu oyunun epinlerini kendim oyunun mağazasında satabileceğim gibi PR ve tanınırlık açısından epin sitelerindede yer alsın istiyorum. yani oyun bana ait, kodu veren , dağıtan benim. oyunumun epin sitelerinde yer alması için ne yapmam gerekir bunu sordum. tek tek epin sitelerine mail atarak benim şöyle oyunum var size her ay şu kadar epin kodunu işbirliği açısından ücretsiz versem sizde sitenizde oyunuma yer verseniz gibi bir mail mi atmam lazım? bu kısmı tam anlamadım.

epin siteleri (büyük olanlar) sitelerinde bir oyuna yer vermek için belirli bir oyuncu sayısı ve oyun içi satış hacmi ister mi?
haa ben yanlış anlamışım hocam benimle öyle çalışan knight onlnie pvp serverlar var epinko.com ve program satan %10 15 arasi komisyonla hizmet veriyorum böyle anlaşma mailleri atabilirsiniz.
tanınmışlık isteyebilir hocam yada yatırım mı vur kaç mı bunu anlamak için bloke koyuyolar aslında onun için çogu komisyon verince kabul eder