EPİNKO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam

Hiç bir oyunun bedava reklam amaçlı e-pin dağıttığını duymadım sanmiyorumda ki e-pin siteleri üzerinden reklam yürümez zaten
İki türlü elde edebiliyorsunuz aslında birisi 1milyon ve üstü rakamlarla turkpin sizin için çok uyguna kod sağlayabiliyor
yada oyunlara tek tek mail atarak şansınızı deneyin ama oda sizden en kötü 10bin dolarlık toplu kod almanızı talep edecek ancak öyle indirimler geliyor
hocam siz demek istediğimi tam anlamadınız. ben epin sitesi açmaktan bahsetmiyorum. diyelim elimde bana ait bir online oyun var. bu oyunun epinlerini kendim oyunun mağazasında satabileceğim gibi PR ve tanınırlık açısından epin sitelerindede yer alsın istiyorum. yani oyun bana ait, kodu veren , dağıtan benim. oyunumun epin sitelerinde yer alması için ne yapmam gerekir bunu sordum. tek tek epin sitelerine mail atarak benim şöyle oyunum var size her ay şu kadar epin kodunu işbirliği açısından ücretsiz versem sizde sitenizde oyunuma yer verseniz gibi bir mail mi atmam lazım? bu kısmı tam anlamadım.

epin siteleri (büyük olanlar) sitelerinde bir oyuna yer vermek için belirli bir oyuncu sayısı ve oyun içi satış hacmi ister mi?