Hocam diğer hususları hızlı geçtim, sadece "belge bekleniyor" durumunu çok dikkate almayın, belge göndermeyin diyor firmalar. En azından Metunic söylüyor.
Benim canımı asıl sıkan konu ise jeneriklerin tamamına yakının takal, takıl listesine alınması durumu. "İlk gelen alır" dan "dayısı olan alır" a evrilmez umarım süreç. Birileri jenerik havuzu oluşturup, havuzun suyunu kendi tarlalarına bağlamaz inşallah.🤐
hocam çok açık bir şekilde domaini de yazarak bilgi vereyim muhtemelen de zaten bu domain başta olmak üzere diğer domainler de dava konusu olacak. cince.tr domainini sorguladım ve bu domain'e 3.kategoriden başvuru yoktu. Aynı zamanda herhangi bir ön sipariş de geçilmemişti. Ben domaini sorguladım ve siparişi geçtim. Ardından domaini tekrar sorguladığımda bu domain alınamaz şeklinde bir uyarı veriyordu sonuç listesinde ve aynı zamanda da benim tr başvurularımda görünüyordu. Yani o andan itibaren bu domaine ön sipariş verilemezdi. Bu domain direkt reddedilmiş. İyi de başvurusu olmayan ve tek başvurusu bana ait olan domain kime gitti? nasıl gitti? neden gitti? insan merak ediyor doğal olarak