Selamlar
Çok zamandır kendi kişisel kullanımlarım için Client ve API sistemi olan bir yazılım arayışım vardı. İstediğim şeyi bulamayınca kendim kodlamaya giriştim. Asıl ana özelliği birden çok vds'i sunucuyu tek bir web panelden yönetmek ve çeşitli saldırı yöntemleri ile çıkış yapmalarını sağlamak. Tüm sistem python flask üzerinden ilerliyor. Aşağıya detaylı özelliklerini bırakıyorum. Amacım Sistem ile kendi sitelerime testler yapıp korumalarını geliştirmek. Bu sistem yazılımı forumda satmamın herhangi bir sakıncası olur mu? API tarafında sistem sunucunun kaynak özelliklerini tespit ediyor ve her sunucuya özel olarak çıkış sağlıyor. Ayrıca brightdata entegrasyonu ile her sunucuya özel proxy sistemi ile de 32k farklı ip'den istek gönderebiliyor.
Özellikleri
- Çoklu Saldırı Türleri: HTTP Flood, SYN Flood, DRDoS, SSL/TLS Renegotiation, DNS Amplification ve HTTP POST Flood.
- Dağıtık Saldırı Koordinasyonu: Birden fazla sunucuyu yönetebilme ve senkronize edebilme.
- Dinamik Yük Oluşturma: Her istek için benzersiz payload ve header'lar üretme.
- Akıllı User-Agent Rotasyonu: Coğrafi konum bazlı gerçekçi User-Agent'lar oluşturma.
- Proxy Desteği: İsteğe bağlı proxy kullanımı ve yönetimi.
- Otomatik Kaynak Yönetimi: CPU, bellek ve ağ kullanımına göre saldırı yoğunluğunu otomatik ayarlama.
- Hedef Analizi: Port tarama, servis tespiti ve basit zafiyet analizi yapabilme.
- Gerçek Zamanlı İstatistikler: Saldırı performansı ve kaynak kullanımını anlık olarak izleme.
- Web Tabanlı Arayüz: Kullanıcı dostu, grafiksel kontrol paneli.
- SSL/TLS Desteği: HTTPS hedeflere yönelik saldırı yapabilme.
- IP Spoofing: Saldırı kaynaklarını gizlemek için sahte IP adresleri kullanma.
- Çoklu İş Parçacığı (Multi-threading): Yüksek performans için paralel işlem yapabilme.
- Hata Yönetimi: Sağlam hata yakalama ve loglama mekanizmaları.
- Esnek Konfigürasyon: Saldırı parametrelerini dinamik olarak ayarlayabilme.
Sizce satılır mı buna izin var mı ve de ne kadara satmalıyım?