hocam hak ediyor olabilir ama insanlarımızda çok üçkağıtçı. eğitim verenlerin çoğuda ilk başta neyin ne olacağını söylemiyor aslında. amazonda bir sürü şey var bir çok alanı kullanmak ücretli bunlardan bahsedilmiyor mesela. adam eğitimi alıp başlıyor sonra eğitim veren şuraya bu kadar buraya bu kadar deyince hesaplar değişiyor kimse kimseye şeffaf değil bu noktada üç kağıtçılar devreye girip ucuz fiyata eğitim deyince adam oraya kayıyor. iş işten geçmiş oluyor.

cozucem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse kusura bakmasın ama Millet hak ediyor . Adam İnternetteki ücretsiz yayınları satıyor " Falan hoca muhteşemmm" Ama bunlar zaten ortalıkta dolaşan veriler diyorsun Küfür kıyamet.

Adama eğitim veriyorsun kazanmaya başladığı anda "Sen neden ucuz eğitim veriyorsun?" Sonra sağlam kazık.

Eğitim alan ve kısa sürede Suspend yemeyen çok nadir gördüm. Ne bilen var ne araştıran. Öğrencilerine "sahte ürün satın kar çok yüksek" "Sahte evrak ayarlayın dert değil masraf yapmayın" diyen ve Sahte evrak satan Eğitimciler gördüm. ve bayağı saygın tipler.

Fiyatlar yüksek ama Millet kaşınıyor

Forumdan kimseyi itham etmiyorum (Zaten kim eğitim veriyor bilmiyorum )