Site adresi tıklayın
Anahtar kelime :
Site için yaptıklarım ; tanıtım yazısı aldım, bir kaç defa iç seo yaptırdım, Yüzlerce zararlı linki disallow ettim

Siteye aylarca saldırı yapıldı 24 saat kesintisiz bir şekilde ddos oluyor sanırım cloudflare ile engellendi bu saldırı.
Kelime de 12. sırada iken forumda birisine agresif seo adında işlem yaptırıldı sonradan öğrendim hit göndermiş 8. sıraya gelmişti.
8. sırada iken sıralamada ki sayfamın içeriğini yeniden yazdırdım 5. sıraya gelmişti. Uzun süre 5-4 gitti daha sonraları ortadan kayboldu site. (Tanıtım yazısı yaptırdıktan sonra)
Birisine iç seo yaptırmıştım otomatik başlıktan etiket ekleme kodlamıştı temaya, Bunu uzun süre sonra kaldırdım kötü etkileyeceğini düşündüğümden.
robot.txt den etiketleri vs indexlememesi için kod ekledim.
Search console da uzun süre dizine eklenemedi bildirimi geldi baktığımda etiket sayfaları vs di.
Bir kaç gün önce yeniden iç seo yaptırdım 9. sayfa da idi anahtar kelimede sitem dün 4. sayfaya gelmişti bugün baktım geri 8. sayfaya gitmiş.
Birde anahtar kelimede normalde alt sayfa makale çıkıyordu ona link çalışması yapmıştım. O sayfa şuan ortada yok

Sitenin sorununu dış seo ile alakalı olduğunu düşünmüyorum benim düşüncem site içi ile alakalı. Bu konuda bilgisi olan kişilerin yorumlamasını rica ediyorum.
Site de kritik durumlar söz konusu mu, Ne yapılması gerekir vs... ( Bu durum ücret karşılığında yapılacağını biliyorum, ama sürekli ödüyorum ben bu ücreti sonuç alamıyorum bu yüzden bilgilenip ona göre ilerlemek istiyorum.)