Başlangıç notu: Portfolyo ve Blogger ayrı ayrı değil. 2 türde tek bir sitede olacak ve kişisel web sitem olacak. Bu konu Kasım 2025 e kadar güncel kalacak. Çünkü maaşlar yatmadı, bu yüzden ilgili kişiye hemen ödeme yapamam.

Ancak şimdiden taliplileri ile buluşsun istedim.
Merhaba Sevgili Freelancerlar,
Ben yeteneklerimi göstereceğim bir portfolyo sitesi yaptırmak istiyorum. 1-3 sayfa aralığında ( belki de sadece tek bir sayfada olabilir )
Neler yapıyorum?
Mobil & web tasarımlar yapıyorum ve video editleme ile uğraşıyorum. Reklamını yapmak istediğim kurslarım ve e-kitaplarımda var. Çeşitliliği bol biraz. İstediğim zaman bir dökümanı yüklemeyi istediğim zaman silmeyi istiyorum. Bir noktada blogger tarzı bir ortamda yaratmak istiyorum çünkü yazdığım binlerce yazı var.
Umarım kafanızda bir şeyler canlanmıştır.
-Blogger - portfolyo- tipinde bir site için (Elbette arka planda panel kullanımını da bana öğretmeniz gerekiyor. ( Merak etmeyin kolay kavrarım. ) ne kadar ücrete ve ne kadar sürede yapabilirsiniz?
- Çok şaşalı bir yer olmasına gerek yok. Minimalist yapıda ve düzenli olacak. Ben örnek tasarımları da vakti geldiğinde bu konunun altına yazan kişilere atacağım.
Evet, tekliflerinizi bekliyorum. Daha fazla detay için buradan ya da özelden iletişime geçebilirsiniz.
Özetle ben portfolyo-blogger karışımı bir site istiyorum ve biriyle çalışmak istiyorum.