Bogahost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://prnt.sc/9Zlz8SZ-46iM konuyla ilgili şikayetvar gibi platformlara asılsız karalama yapmanız sizin kalitenizi göstermektedir. Sorumluluk bilincinde olan bir şirket sahibi değilsiniz. Çok önemsemiyoruz. İstediğiniz yerde yazabilirsiniz. 7 yıllık bir platformuz var devasa firmaların bile binlerce şikayeti varken bizim açtığınız platformda 3. şikayeti siz açmışısınız burada ise belki 1 belki de 2. Yani umursamıyoruz. Çünkü haklı olsaydınız özür dilerdik. Telafi ederdik. Haksızlığınızı örtbas edecek tüm işlemleri yapma özgürlüğüne sahipsiniz. Faturanızı mali mühür ile iptal ettirdik. Ama yetkililerin konuyu inceleyip sizi uzaklaştırmasını mutlak suretle talep ediyoruz.
"Faturanızı mali mühür ile iptal ettirdik. "

Madem iptal ediliyordu, niye wp'den iptal edilmiyor diyorsunuz. İptal et git işine gücüne bak. Zorla para istiyorsun ödeme yap diye ısrar ediyorsun.

Şikayetimi istediğim platformda açarım, hatta şikayet konuma SEO yaparım. Bir özür dilemek yerine hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz.

Hani iptal edemiyordunuz faturayı. Şimdi mi öğrendiniz mali mühürle fatura iptal etmeyi?
Öyle bir hizmet yok iptal edemeyiz diye ısrarla para istiyorsunuz!
Kullanmadığım hizmetin ödemesini benden a la maz sın!
Bunu da öğrenmiş oldun.