Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürün detay sayfası da yapacağız henüz girişmedim ona. Historical price data tutuyoruz şu anda, fiyat grafiğini siteye ürün sayfasıyla beraber ekleyeceğiz. Header'ı iyi yakalamışsın Diğer büyük rakiplerin, üzerine milyonlarca dolar para ve zaman harcayarak yarattığı, performansı kanıtlanmış sistemleri/öğeleri kopyalamayı gayet doğru buluyorum. Renkleriyle elleşicem ama böyle kalmayacak.

Kendi sitesinde direkt trendyolun veya amazonun reklamını yapıyor. Görüntülenmeden para kazanıdığını biliyordum da yönlendirdiği müşteriden, müşteri ürünü satın almadığı sürece kazanamadığını düşünüyordum da dediğiniz mantıklı geldi. Müşteri platforma gidip ürünün 2li versiyonunu da alabilir mesela anlaşmalarda bunları da kovalamak lazım o zaman
Pazarlama olarak bor iki fenomenle anlassan bir de mobili çıkartsın piyasaya indirilen piyasaya çok iyi yürür gider

Bazı özellikler ekleyebilirsin mobilde o özellikler de sadece diyelim ki ref ile 5 kişi 10 kişi getirenlere açık olacak şekilde olursa mobil kendiliğinden buyur