tematem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Modern teknolojilerin kullanıldığını görmek
Başarılar dilerim proje çok güzel.
Detaylı incelemedim ama header direkt Amazon ile aynı (renkleri, dizaynı boyutu vs.) Bunu biraz daha özgünleştirebilirsiniz.
Bir de ek olarak ürüne tıkladığımda siteye gitmeyi beklemiyordum. Bir ürün detay sayfası ekleyip geçmiş fiyatı varsa onu grafik ekleyebilir, diğer firmalardaki fiyatlarını da gösterebilirsiniz.
Ürün detay sayfası da yapacağız henüz girişmedim ona. Historical price data tutuyoruz şu anda, fiyat grafiğini siteye ürün sayfasıyla beraber ekleyeceğiz. Header'ı iyi yakalamışsın Diğer büyük rakiplerin, üzerine milyonlarca dolar para ve zaman harcayarak yarattığı, performansı kanıtlanmış sistemleri/öğeleri kopyalamayı gayet doğru buluyorum. Renkleriyle elleşicem ama böyle kalmayacak.

tematem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem kendi sitelerindeki tıklamalar/görüntülenmeler üzerinden müşteriden ücret kesiyorlar hem de satış başı komisyon usulü para kazanıyorlar.
Anlaşmasız iş yapmazlar zaten belki bilmediğimiz bir durumdan bile para kazanıyor olabilirler
Bir ara akakçe bütün Trendyol ürünlerini kapatmıştı. Birkaç ay sonra tekrar aktif ettiler o sırada galiba bir anlaşma söz konusuydu diye tahmin ediyoruz.
Kendi sitesinde direkt trendyolun veya amazonun reklamını yapıyor. Görüntülenmeden para kazanıdığını biliyordum da yönlendirdiği müşteriden, müşteri ürünü satın almadığı sürece kazanamadığını düşünüyordum da dediğiniz mantıklı geldi. Müşteri platforma gidip ürünün 2li versiyonunu da alabilir mesela anlaşmalarda bunları da kovalamak lazım o zaman