Selamlar
Enterprise araç kiralamayı yaklaşık olarak 1 yıldır kullanıyorum.Ve bu zamana kadar da hiç bir sorun yaşamadım.Taki düne kadar.

Olay şöyle gerçekleşti;
Kiraladığım araç ile birkaç gün tatil için çeşme ye gitmiştim.havanın sıcak olmasından dolayı kendimi bir an önce denize atmak için sabırsızlanıyordum.Tam alaçatı daki ılıca kavşağından dönerken sağ tarafımdan ticari bir araç bir den önüme kırdı.Ve haliyle maddi hasarlı bir kaza oldu.karşı araçta ufak bir çizik dışında bir sorun yoktu.Fakat benim aracımda sürtmeden kaynaklı ön tampon yerinden çıktmıştı.Durumu hemen trafik polislerine ve enterprise müşteri hizmetlerine bildirdim.gelip tutanak vs tuttuk.Kayıtlara maddi hasarlı olarak geçildi.Ve %85 benim haklı olduğum kanıtlandı.
Bu arada tesadüfen enterprise çeşme çalışanları geldiler.Ve muhtemelen durum hakkında şube tarafından bilgilendirme yapılmıştı.Birkaç sorunun ardından kazalı aracı çeşme'deki şubeye çekip bana başka bir araç tahsis edebileceklerini söylediler.Kazalı aracı şubeye çektik.Ve bana sıfır jelatinleri üzerinde BMW İx1 elektrikli aracı teslim ettiler.Üstelik tüm masraflarıda ek olarak yaptırdığım sigorta dan karşılayacaklarını belirttiler.Aracı kiraladığım şubeye bırakabileceğimi söylediler.

Doğrusu bu zamana kadar ek sigorta nın sadece para kaybı olacağını düşünmüştüm.Fakat bu olaydan sonra artık kesinlikle yaptırırım.

Buradan enterprise şirketine ve çalışanlarına çok çok teşekkür ediyorum.