Öncelikle selamlar, açıkçası bir desteğe ihtiyacım oluğu bariz bir noktadayım. 10 aylık bir youtube kanalım var. Kanalım oyunların ve animelerin yaratılış süreçlerini anlattığım videolar koyuyordum. İlk başlarda 3-5 izlenirken zamanla 5. Aydan sonra 300 izlenmeleri sonrasında 700 1000 arası izlenmeleri tutturdum. Herşey güzel gidiyor kanal yükseliyordu. Sonrasında kanala attığım uzun videoları haftalık 2 den 1'e düşürdüm 2 ay kadar normal izlenimleri almaya devam etti sonrasında 700 800 izlenmelerden kanal bir anda 30 40 izlenmelere düştü. Bu haftalık 1 uzun videoya düşürmem ile alakalı diye düşünüyorum. Çünkü başka mantıklı bir açıklama bulamıyorum. Videolarım özgün ve uzun araştırmalarla üretilen videolar. Bu kanal tekrar yükselişe geçer mi ? Yada aylık 2 videoya çeksem düzelir mi ? Bir danışmana ihtiyacım var bana hatalarımı söyleyecek/yönlendirecek. Yoksa hepsini boş verip aynı konseptte 0 dan mı başlamalıyım. Kafam çok karışık.
Burda 365 günlük yükseliş ve düşüş
Burada 600 1000 arası izlenmeler alırken, yani 2 ay önce izlenimler düşmeye başlamadan
Bu da son 2 aydır
Bir anda böyle bıçak gibi like ve izlenim düşmesini, abone gelmemesini önrilenleerden çekilmeme yordum ama emin olamıyorum çok bilgili değilim...
Bu arada kanalda hiç reklam yapılmadı.
Spam sayfalarda paylaşılmadı.
Her şeyi doğal ilerlesin diye büyük özen gösterdim.