yaz mevsimini sevmeyen insan;
A) Yaşamayı bilmiyordur
B ) Biliyorsa da o bilgiyi pratiğe dönüştürenemiştir
C) Sağlık durumu anormaldir.
4 mevsimin 4 u de cok güzel, yaşamayı, hayat düzenini ona göre kurmayı bilene tabi..
Malta'da yaşıyorum, buranin sıcağı Antalya'yı falan solda sıfırlar; nemden teknolojik aletler bozuluyor. Ama sen duzenini ona göre kurarsan, yaz mevsimi denize girebildiğin, mangal yapabildiğin, disarida sabahlayip yildizlari izlerken şarap içebildigin vs. bir firsattan başka birşey degildir
Benim gözümde herhangi bir mevsimle arasi olmayan insanin, kendi sağlık veya hayatını gercekten sorgulaması lazim. Mevsim dediğin hayatinin 4 de 1 i, bu kadar cekilmez geliyorsa sorunun var demektir
Bu konudaki herkesin yorumunu beğendim ve R10+ verdim ancak sizin yorumunuz hiç hoş değil. Ben de doğma büyüme Türkiyeliyim. 2 senemi yurtdışında sıcak bir ülkede yaşayarak geçirdim. Türkiye'de kendime ait bir havuzu olan sitede yaşıyorum, sağlık durumum da gayet normal. Herkesin bir zevki vardır. Ben konuda da belirttim, gün sonu 1-2 kadeh bir şey içtikten sonra havuza girmek bir nebze keyif veriyor bana. Ancak bu durum 12-13 saat çekilen zulmü yatıştırmıyor. Bir daha konularıma yorum yapmazsanız sevinirim. Yaşamayı bilip, bilmediğimizi R10'daki herhangi birinden öğrenmeyelim bir zahmet... Eleştirinin de bir dozu olur, sizinki insan aşağılamak.