DroidPeak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cem hocam aynı şekilde bende de pasif gelirli uygulama var ama alan yok şu eder, bu eder deniyor ama alan olmuyor. Önemli olan gelirin sürekliliği aslında, bende ki uygulama 5 aydır bu şekilde, önceden daha çok kazandırdığı da oldu, bazen düşüyor günlük kazanç, dün düştü, bugün 2 katına çıktı.

Forumda ki kişiler genelde kazancı getiren site ya da uygulamayı öğrenme derdinde, alıcı olacak kişiler 1 elin parmaklarını bile geçmiyor. Herkesin gözü, başkasının ekmeğinde resmen, ne zaman düzelicez bilmiyorum.
Son zamanlarda kredi verilmiyor kolay kolay. Ekonomik sorunlar da ortada. Birkaç sene önce olsa, çok rahat satılırdı. Sizin uygulama da gayet iyi görünüyor. Hayırlısı olsun

masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site ne kadardır bu geliri getiriyor en önemli konu bu hocam
Konuda da yazdığım gibi, site eski ama Adsense geçen ay eklendi.

GreenLight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenin potansiyeli varsa, geliştirilebilme imkanı yüksekse ben minimum x20'den verirdim.
Bu soruya kolay kolay cevap veremem. Eğer biri satın alırsa, o bunu düşünmelidir Netice itibariyle aylık ortalama 20 bin TL gelecek ve tamamen pasif olarak gelecek. İlgi alaka sıfır bile olsa sorun yok. Uyurken para kazandıracak bir site