bazı videolarda kısa bir metin yazıp yapay zekada seslendirebilirim ama kendimin görüntüsü yetmiyor ve kendi konuşmamın da olmasını istiyorsa sıkıntı. evet deneyip görücez ama ben çok yoruldum ya tekrar eden içerikten kapanan 4 kanalım var. 2 tanesini iki senedir açtıramadım yüzlerce video sildim olmadı. geçenlerde de saatini yeni doldurduğumuz kanalımız kapandı yine tekrar eden içerikten. oysa bazılarını kendimiz seslendirmiştik, bazılarında hem görüntümüz hem sesimiz vardı (türkçe kanal) bahsettiklerim uzun kanallar. shorts olarak da 3-4 kanal denedim tutmadı. hadi bi kere daha deniyeyim deyip 15 gün önce açtım viral videolara tepki şeklinde ama dediğim gibi o da hiç izlenmedi. inşallah sizin ki açılır. ama ben ne yapacağımı şaşırdım artık, elimi neye atsam kuruyor

digitalDev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu konuda benimde endişem var ama ben kendi yazdığım ses yazılımını kullanıyorum farklı dillerde videoları bu şekilde üretiyorum para kazanma konusunda benimde endişlerim var ama deneyip göreceğiz kazanan tanıdıklarım var onların açıldıysa bizlerin neden açılmasın bunu denemeden bilemeyiz