mizmu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satın aldım. İnceledim, dolu dolu bir rehber. Sadece r10 değil satış yapılan her mecrada kullanılabilecek genel bilgiler içeriyor. Teşekkürler
Harika geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim! Kitabın sadece R10 değil, satış yapılan diğer mecralarda da işinize yarayacak genel bilgiler sunduğunu duymak beni gerçekten mutlu etti. Dolu dolu bir rehber olarak size fayda sağlayabildiysem ne mutlu bana!

Başarılarınızın devamını diliyorum. Eğer ileride herhangi bir sorunuz olursa veya ek desteğe ihtiyaç duyarsanız, her zaman buradayım. İyi ki bu yolculuğa birlikte çıktık!

Bol kazançlar dilerim

Weknow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten akıcı bir dil ile anlatılmış ve resmen beni teşvik etti. Okuldaki bir çocuğu alıp bu ebook okutsak sıfırdan proje çıkarır. Gerçekten tebrik ederim.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim! Kitabın akıcı bir dille anlatılması ve teşvik edici olması benim için en önemli hedeflerden biriydi. Eğer bir öğrenciye dahi ilham verip sıfırdan bir proje çıkarmasına yardımcı olabiliyorsa, bu beni gerçekten çok mutlu eder. Geri bildiriminiz, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Tekrar teşekkürler ve başarılarınızın devamını dilerim!