Her gün daha fazla müşteri bulmanın yollarını mı arıyorsunuz? Gelirinizi artırmak için doğru stratejiler peşinde koşuyor, ama sonuç alamıyor musunuz? Peki ya size, işlerinizi adım adım büyütecek bir satış makinası modeli olduğunu ve bu yöntemlerle kazancınızı artırabileceğinizi söylesem?
Freelancer olarak R10da çalışmaya başladığımda her gün müşteri bulmak için saatlerimi harcıyordum.
Sürekli yeni teklifler veriyor, ancak kazancımı bir türlü istediğim seviyeye çıkaramıyordum. Gelirimi artırmak için ne denediysem bir şeyler hep eksik kalıyordu.
Sonra, işleri farklı bir yaklaşımla ele almaya karar verdim. Her şeyi bir anda çözmeye çalışmak yerine, işimi adım adım bir sisteme oturtmayı denedim.
Müşterilere nasıl daha fazla değer katabileceğimi, onları nasıl düzenli kazanç kaynağına dönüştürebileceğimi düşünmeye başladım.
Basit ama etkili yöntemlerle işimi yavaş yavaş büyüttüm ve kısa süre sonra kazancımda büyük bir artış fark ettim. Her adımda işleri daha kolay ve kârlı hale getirdim.
Bu model, şimdi düzenli gelir sağlayan bir sistem haline geldi.
Satış makinası modeli, işinizi adım adım büyütecek stratejiler üzerine kurulu bir sistemdir. Bu modelle, potansiyel müşterileriniz size ulaşır, onları değerli müşterilere dönüştürecek adımlar izlersiniz ve gelirinizi her geçen gün artırırsınız. Müşteriyi çekmekten, satışa dönüştürmeye kadar her aşama kontrolünüzde. İşte bu modelde kullanacağınız bazı adımlar:
1.
Hedef Kitleyi Belirleme: Doğru müşteriyi bulmak, işinize ilk adımdır.
2.
Değer Yaratma: Müşterilere sunduğunuz hizmetleri etkili şekilde paketleme.
3.
İkna Stratejileri: Müşteriyi sizinle çalışmaya ikna edecek yöntemler.
4.
Uzun Vadeli İlişki Kurma: Tek seferlik müşteriler yerine, düzenli iş getiren müşteriler yaratmak.
Bu adımları izleyerek, R10da işinizi sürdürülebilir şekilde büyütebilir ve gelirinizi artırabilirsiniz.
750₺ KDV dahildir.
Ben Kimim? Merhaba, ben Bahadır, R10daki kullanıcı adım finansalozgurluk. Freelance dünyasında uzun yıllardır kazanç sağlayan bir girişimciyim ve aynı zamanda
Awarder yazılımının sahibiyim. Awarder, özellikle freelance çalışanlar ve görev sitesi sahipleri için geliştirdiğim bir yazılım. Amacım, görev dağıtım sistemi ile iş kurmak isteyen kişilerin bu sektörde nasıl kazanç sağlayabileceğini göstermek ve onları desteklemek.
Awarder sayesinde görev sitesi sahipleri, görev yap para kazan sistemi kurarak, üyelerine görevler verip bu görevleri tamamlayanlardan kazanç elde edebiliyor. Yazılım, görev dağıtımını, üye yönetimini ve ödeme süreçlerini kolaylaştıran güçlü bir sistem. Ben bu yazılımı yüzlerce görev sitesi sahibine satmış ve onların işlerini büyütmelerine yardımcı olmuş bir girişimciyim.
Pandemi döneminde Awarder ile birçok kişiye işlerini kurma ve finansal özgürlüğe ulaşma fırsatı sundum. Şimdi de satış makinası modelimle işlerini büyütmek isteyen freelancerlara rehberlik ediyorum.