Merhaba dostlar geçmişte, İphone 15 cihazımı akıcılık sorunundan ve 60 HZ olduğundan dolayı sattığım ile alakalı bir konu açmıştım, Xiaomi Note 13 Pro Plus ile birinci ayım dolmak üzere, ilk izlenimlerim şunlar;

1- Akıcılık konusunda baya tatmin edici 12+ 12 sanal ram desteği ile telefon adeta uçuyor, PUBG full ayarlarda oynayıp aynı anda Youtube küçük ekranda dizi izleyebiliyorum, ısınma sorunu yaşamıyorum.

2- Amoled olduğu için Always On Display çok güzel çalışıyor, ekran sürekli açık fakat bataryayı neredeyse hiç tüketmiyor.

3. Sürekli telefon elimde olmasına rağmen Şarj'ı 120 HZ modda kullanmama rağmen 1.5 gün gidiyor.

4. 120W adaptörle 19 dakikada FULL şarj olayı muazzam bir şey, lavaboya girerken telefonu %5 iken şarja takıyorum çıktığımda %100 dolmuş oluyor.

5. Dolby Audio çok güzel çalışıyor, çift hoparlör ile tok ve kaliteli ses alıyorsunuz.

Cihazda tek beğenmediğim şey, kendi öz tarayıcısına ve dosya yöneticisine reklam yerleştirilmesi, bunun dışında cihazdan çok memnunum alacak arkadaşlara önerim; cihazı Yurtdışı olarak sahibinden üzerindeki telefonculardan görerek almaları, kayıt masrafı da daha uyguna geliyor, cihaz ücreti telefoncularda 10.000-13.000₺ arası IMEI kayıt ücreti ise 40-100 dolar arası.

Not: Cihazı aldıktan sonra Ekran ayarlarından 60 HZ'i 120HZ'e çekmeyi unutmayın