Selamlar yakın zamanda birşeyler denediğim bir websitesi açtım, blog tarzında yapay zeka içerikleri üretiyorum, günde 2 adet trend topic şeyler yazıyorum. ( Yüzüklerin efendisi dizisi, cart curt ). Yazdığım her yazı index alıyor onda problem yaşamıyorum, fakat gsc bazı uyarılar veriyor anlamlarını bilmediğim için ve öneri almak için konu açmaya karar verdim.

1. Sorum: "noindex" etiketi tarafından hariç tutuldu uyarısıyla feed sayfalarımı bir şekilde devre dışı bırakmışım indexlenmeye bunları düzeltip googlea göndermeli miyim yoksa feedler noindex mi kalmalı.
2.Sorum: Tarandı - şu anda dizine eklenmiş değil, resimlerim de googleda index alsa da bu şekilde uyarı veriyor nedense, düzeltmeye yolluyorum geri geliyor düzelmiyor bunu anlamadım urllerde mi problem var acaba?
Örnek url: domain adı / wp-content/uploads/2024/09/ resmin seo uygun ismi . webp
3.Sorum: Domain niche degil, çok genel ve dediğim gibi trend topik yazıyorum, fakat inanılmaz derecede düşük tıklama oranına sahibim bir yerlerde yanlış yapıyor muyum tüm önerilerinize açığım
Siteyi açış tarihim: 29.08.2024 açıldığından beri günde en az 2 makale yolluyorum sanırım, Toplamda 41 yazı oldu. ( yazıların gerçekteniyi seo ile yazılmış olduklarını düşünmüyorum, chat gptye allah ne verdirirse yazdırıyorum )
not: 1.7% çok düşük utandım vallahi, gelen tıklamalar sitenin genelinden degil, spesifik 1-2 yazı da 1. sayfadayım onlardan geliyor...