Babam kuyumcu, yardımcı olabilirim, fakat altını da bir şekilde istanbula ulaştırmanız gerekecek

Ve diğer güven detayları vs vs... Miktarın ne olduğunu bilmiyorum tabi 10 gr bile olsa 1500TL fark yapar o detayı da atlamamak lazım.
Harem Altın ile de düzenli çalışıyoruz. Eğer bir çözüm bulamaz ise dm'den iletişime geçersiniz. Bir şekilde yardımcı olmaya çalışayım.
Ankara da altınkaynak diye bir firma var. Hacmi yüksek olduğu için
makası düşük oluyor diye duymuştum. Siteleri falan da var. Bir
bakabilirsiniz
Aile kuyumcu şirketimiz var . Kısaca bilgi veriyim Cumartesi pazar piyasalar kapalı olduğu için makas aralıkları biraz uçurum olur. Bozum ve alımları her zaman piyasalar açıkken yapınız . Yani hafta içi
mesala şuan hafta sonu olduğu için;
gram alış 2808₺
Satış 2850₺
Öncelikle destekleriniz ve yönlendirmeniz için çok teşekkür ederim,
Şuan Yaşadığım şehir Karaman ve öncesinde İzmir de yaşarken böyle bir durumla karşılaşmıyordum burdaki esnafların fırsatçılık yaptığını biliyorum,
Bozum için sorduğum gün hafta içiydi 😂 haftasonu gitsem herhalde 300tl makas vereceklerdi,
Bu esnafları şikayet edeceğim bir birlik v.s. var mıdır? Alış ve satış altın fiyatlarında olduğu gibi her şehirde aynı değil midir ? ( işlem hacmi v.s. hak veriyorum ancak bu kadar fark olmamalı diye düşünüyorum)
Bu konuda yönlendirme yaparsanız pazartesi bozum için tekrar yardım isteyebilirim sizlerden tabii ki sizde uygun görürseniz,