Dostum selamlar öncelikle bir banka kullanacaksan bu banka özel bir banka olması ve desteğinin hızlı sorun yaşatmayacak şekilde olması lazım tüm bankalarda hesabım var
Yanıtlara baktım ziraat ve enpara denmiş sana bu bankaların avantajlarından ve dezavantajlarından bahsedeyim ve tavsiye de bulanayım şöyleki enpara fast konusunda ücret almaz dilediğin gibi fast yapabilirsin ama çok saçma bir nedenle para akışından kıllanıp hesabını kapatıyorlar politika cart curt diyip hesabını kapatırlar google yazdın mı şikayetleri görürsün içerisinde 967.620 TL Param Kaldı 1 Ay Uğraştım Talimat Gönderme Şube Desteği Derken 1 Ayın Sonunda Paramı Aldım Ve Enparanın Kapanması Demek Otomatik QNB Hesabınında Kapanması Demek Müşterisi Olsanda Olmasanda Yasaklanırsın.
Ziraat Özel Bir banka değil devlet bankasıdır içerisinde avantaj olarak ödemelerini yapabilirsin vergi olsun ehliyet olsun bir çok işlemini yaparsın ama şöyle bir sıkıntıda vae para giriş çıkışlarından dolayı masak incelemesi yer başın ağrır bir sıkıntın sorunun yoksa sonra düzelir benim çok sancılı geçmişti
evet gelelim tavsiye bankaya dediğim gibi her bankada hesabım her bankada kartım içlerinde pay ettiğim bir para mevcut ama ağırlıklı olarak garanti kullanırım ve tavsiyemde garantidir garanti bankası destek açısından ve işlemlerin açısından on numara faiz oranlarıda yüksek kredi imkanlarıda iyi bir bankadır hesabıma sayısız para girer çıkar ama hiç bir sorun yapmaz bu sancılı dönemim masak olayında bile bana kolaylık olsun diye mevcut hesabım masak kararı ile blokeli olmasına rağmen ikinci bir hesap açarak kullanmamı sağladılar umarım dikkate alırsın