Kardeşim sen kaç yaşındasın ben evliyim 2 çocuğum var 40 yaşımdayım bana hayat dersi mi veriyorsun Bak ağzında pismiş senin küfür ediyormuşsun yapma abisi. Ceza almamı sen yada bir başkası sağlayamaz beni tanımıyorsunuz. Toplum içinde tehlikeli birisi varsa oda sensin kardeşim çünkü küfür ederek yorum yazıyorsun birde ceza yemişsin. Bak bakim hangimizin profili daha temiz. Eleştir beni kardeşim hadi.

Gerrard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kimse size konu acmayin demiyor, haddimize de degil. sadece burada bizlerle bi sey paylasiyorsunuz ve olumlu yada olumsuz fikrimizi belirtiyoruz. olumluda sorun yokken, olumsuz yorumda neden uslubunuzu bozuyorsunuz. fikir ayriligi yasadiginiz yerde nasil karsilaniyor bilmiyorum ama dunyanin cogu yerinde gayet normal karsilaniyor. hala ama hala uslubunuzu bozmaya devam ediyorsunuz.

ilerde yarin obur gun evlendiginiz zaman, esinize; veyahut yakin cevrenize "ya bu tshirt sence bana yakismis mi, bu ayakkabi guzel mi, sac trasim nasil olmus vs tarzi sorular sormayin. toplum icin tehlikeli birisiniz.

moderatorler arkadasin bu igrenc uslubundan dolayi kendisine ceza verebilir mi? belki forumu saygi cercevesinde kullanmayi ogrenir sonrasinda.