Merhabalar
Bu güne kadar hep elit yerlerde yaşadık arkadaşlarım 8-9 bin kiralık yerlerde otururken ben 14-15 bin kiralık yerlerde oturuyordum.
Temiz ve yardımsever insanların bir o kadar da medeni insanların bulunduğu semtlerde. Ancak son 2 aydır eşim ile farklı şehirlerde kalıyoruz.
Bende uygun olsun diye 1+1 uygun kiralık bir yere geçtim. Öğrenci ağırlıklı bir yer aile ortamı yok pek.

Dün kapımın anahtarı evin içerisinde kaldı kapım kapandı çilingir aradım 300₺ gelir açarım dedi.
O sırada kapıcıya haber verdim malzemesi varsa ona para vereyim gelsin açsın diye.
Tamam dedi benim oğlanı göndereyim gelsin açsın dedi.
Dedim ki abi çilingiri aradım 300 dedi senin oğlana ne kadar vereyim dedim.
Gönlünden ne koparsa ver dedi. Tamam dedim o zaman 100 ₺ versem olur mu diye sordum.
Ki zaten malzemesi varsa 2 saniyelik iş araya ince bişey sokuyor hemen açılıyor. İşe gittim akşam geldim
Önce akşam gelince haber et dedi akşam oldu mesaj attım
sonra dedi ki abi ben senin gönlünden ne geçerse dedim ama gönlünden az geçmiş sen çilingir çağır dedi.
Çilingiri çağırdım 300 liraya açtı üstüne 100 lirada bahşiş verdim.

Allah kimseyi düşürmesin düşünce her gün kapınızın çöpünü alan kapıcı bile size akıl vermeye çalışır.
Bu da bana ders olsun ucuza kaçtım, önceki kaldığım yer çok elit bir yerdi
Bursa nilüfer özlücede, herkes nezih bakalından simitçisine kadar tam yaşanılacak aile yeriydi.