cozucem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olay yazılım değil Çok ciddi server yatırımı yapmanız lazım Forumlardan bulacağınız 3-5 yazılımcı ile ne güvenlik sağlanır ne sistem ayakta durur
Bi ekip oluşturduk sayılır. Tasarımcılarımı var 12 kişilik yazılımcılarımız var buradan bir arkadaşımda var ayrıca iletişim başkanlığı ile dirsek temasındayız. Fakat bunu biz inanmadan yapayız. Kimse inanmıyor ülkemiz şimdi olmasa bile bunu yapacak güçte sizler çok yeteneklisiniz neden sağlayamayalım. Mark nasıl yaptı, Elon nasıl yaptı.. ha dedik başladık zaten bir yılda çıkar kullanılırsa onu kullanma... Bu saydığımız insanlar bu işleri üç beş günde yapmadı şimdi adım atacağız ki bundan beş yıl gibi KISA vadede ülkemizin gençlerimizin sahibi olduğu mecraa ya da mecraalar olsun. Yoksa savrulup gideceğiz.. o olmaz diyelim bu olmaz diyelim ne yi olduracağız nasıl olduracağız. Yunanlılar gibi Godot' u mu bekleyelim elimize alnbu senin işletmi diyecekler.. Ben yakında konuyu kapatacağım çünkü brn varım ya da yokum dememiz gereken konu alakasız noktalara götürülüyor. Bu da ülkemizin insanımızın psikolojik olarak yıprandığını gösteriyor. Ben de her konuya bu tutmaz bu tutar senden olmaz yazabilirim. Ancak milli bir miras bırakmamız gerektiği şiarıyla heyecanlanması gereken insanımız (belki dikili bir fidanı dahi yokken) bunu nasıl yapcan, şunu nasıl yapcan hah sen mi yapacan kafasında.. bunlaro rica ediyorum yazmayın arkadaşlar.. "güvenlik konusunu ben sağlarım şu şirketim var ya da ihtiyaç varsa bunun yanında güvenlik için şu şirketi kuralım ben şunu şunu yapabilirim" in yeri bu konu...