Benzer bir kurs arayışıdanyım ama ben hafta içi çalışıyorum yani haftasonları ancak gitmem gerekiyor bu 1 yada 2 gün eğitimle mümkün mü emin değilm ve çok pahalı kurslar ve garanti bir şey de yok.
online kurslar çok mantıklı geliyor ama onda da cesaret gerekiyor yani şimdi az bir ingilizce bilgisiyle yabancılarla konuşmak çook stresli yani heyecan oluyor kelimeleri toparlayamıyorsun vs.
doulingo çok faydalı oluyor onu deniyorum kelime öğrenmek mantıklı, tüm cihazları ingilizce diline çevirdim bazen bir ayar yapmam gerekirken türkçesine bakıyorum anlam karşılığı yani.
ve enteresandır tanıdıklarla otururken bir anda kendimi onların ettiği muhabbeti ingilizce çevirirken buldum lan diyorum şu şu kelimeler bir araya gelse bu anlama geliyor mu falan mantıklı oluyor.
bu çok zor bir süreç yani tamaen öğrensek bile tekrar etmeyince silinip gidiyor öğrendiğin. bir arkadaşım ünv de kursa gitmişti sonra okul bitti askerlik iş vs şimdi hiç bilmiyoru sıfırı tüketti çünkü çevresi full türkçe konuşuyor
beyin de unutuyor öğrendiğini tabi.
en iyisi paran olacak gideceksin yurtdışına 6 ayda öğrenip geleceksin kesin çözüm