legal olduğuna emin olamıyorsanız illegaldir.
bir danışmanlık işi kilo verme vs gibi bir şeyse legal de olabilir. Ama bu tür danışmanlık yapmaya ehil bir kişi değilseniz aslında genel hukuk kurallarına göre en azından iyiniyetli davranmıyor ve karşı tarafı suistimal ederek bir nevi dolandırıcılık yapmış oluyorsunuz. hakimine denk gelirseniz cezayı yersiniz. gerçek bir değer üretmeyen işlerden uzak durun. gerçek bir değer üretiyorsa o zaman bravo yapın. burada sormanıza gerek yok. işin ne olduğunu söylemeden saçma sapan bir trafik olmuş. belki de özelden birisi size yazacak ve ona şu parayı gönder birlikte alalım diyip dolandıracaksınız. sakat yani her türlü bu işler, size dolandırıcısınız demiyorum, bir şekilde bu tür bir konu açtığınızda benim şüphe alanıma giriyorsunuz. çünkü bir soru sormuyorsunuz, ucu açık bir sohbet açıp elinizde büyük bir kazanç imkanı olduğunu söylüyorsunuz. burada işin ne tür bir iş olduğu ile ilgili bir bilgi vermeden konu açtığınızda size faydalı bir cevap gelmesi neredeyse mümkün değil

Byrktr06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yorumunuzu görmek mutlu etti hayal değil fakat legal olduğunuda bilmiyorum